Mooie tentoonstelling te zien van zeven kunstenaars in Galerie Bloemendaal

Foto: Google Maps

Op dit ogenblik is er een mooie tentoonstelling te zien van zeven kunstenaars in Galerie Bloemendaal, pop-up centrum voor beeldende kunst. Bloemendaalseweg 46 Bloemendaal

Openingstijden: donderdag t/m zaterdag van 12.00 – 17.00 uur

De natuur loopt als een grillige rode draad door het geëxposeerde werk.

De exposanten zijn:

Eric Ebbinge, voormalig directeur van het Teylers Museum, laat onder zijn artiesten naam Ebbin bijzonder werk op papier zien. Dagelijks maakt hij al vele jaren tekeningen op papier, waarvan hier een selectie is te zien.

Marja van Bezu is een keramiste. De laatste tijd werkt ze voornamelijk figuratief, zowel in klei als in tekeningen, die nu te zien zijn. Het dagelijks leven is haar leidraad.

Helena Nascimento; I paint what I want, when I want, with all kind of materials….in fact I paint anything that is far removed from reality, just because reality is not always what I want to see; Helena is geboren in Lissabon en ze toont hier groot kleurig werk.

Marion van Harreveld. Haar inspiratiebron is de natuur, de spelingen van licht, rotsen, water sneeuw en wolken. Tijdens het werken komt er een stroom van associaties op gang. Op doek of papier laat ze zien wat ze heeft meegemaakt.

Imara Reuling is een jonge kunstenaar. Ze creëert een eigenaardige wereld, die bij elkaar gehouden wordt door lijnen, waar listig versleutelde landschappelijke elementen, als onbetrouwbare gidsen, een avontuurlijke reis garanderen.

Twee metershoge wonderlijke sculpturen en wandsculpturen worden getoond.

Floor de Bruyn Kops laat haar laatste werk zien. De schilderijen zijn een compilatie van elementen uit vroeger werk. Verleden en heden worden hier verbonden. Dit werk lijkt landschappelijk, hoewel dat niet haar uitgangspunt is. Het is niet altijd wat het lijkt.

Gea Snijders is goudsmid en maakt sieraden in goud en zilver. Ze haalt ook inspiratie uit edelstenen en parels. Gea werkt voornamelijk in opdracht, ook maakt ze uit bestaande sieraden nieuwe sieraden.

Reacties