Programma gluren bij de buren 2020 in Bloemendaal is bekend

Foto: Charles Duijff

Maar liefst 30 Bloemendalers openen zondag 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar twee of drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 90 optredens laat Bloemendaal op die dag zien wat ze in huis heeft.

Op zondag 9 februari kan er dus door heel Bloemendaal ‘gegluurd’ worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 34 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop warme koffie of thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende gratis optredens van muzikanten, theatermakers en andere podiumkunstenaars!

‘Er staat een veelzijdig programma op het menu! Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt!’- Michelle Timmer (programmamaker, Bloemendaal)

Begluur het programma online

Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via PROGRAMMA GLUREN bij de BUREN  Kies rechts bovenaan de pagina voor ‘lijst’

 

GLUREN BIJ DE BUREN

zondag 9 februari 2020

12:00 – 17:00 uur

Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

WEBSITE GLUREN bij de BUREN

 

 

 

Reacties