Verhuur veilig en rendabel uw woon- of vakantieruimte aan toeristen

Foto: Charles Duijff

Booklidays, een degelijke onderneming gevestigd aan het Burgemeester van Fenemaplein 6 te Zandvoort, is al vele jaren gespecialiseerd in veilig verhuur van particuliere woningen of vakantiehuizen aan toeristen die Zandvoort en omgeving bezoeken.

Eigenares en beheerster Petra Mardikjan vertelt me hoe zij in 2014 van start ging met deze solide onderneming, die zij overnam van een Zandvoorts paar dat emigreerde naar Spanje. Booklidays werd de nieuwe naam van het reeds jaren bestaand bedrijf ‘Home Holiday’ Petra had zelf al lange tijd positieve ervaring met Home Holiday. Zij verbleef regelmatig in het buitenland en verhuurde haar appartement via deze onderneming. ‘Ik was daar super tevreden over’ vertelt ze mij. Voorheen had zij minder positieve ervaringen met tijdelijk verhuur van haar woning en ze was aanvankelijk huiverig om die stap opnieuw te zetten.

Toen ze weer enkele maanden naar het buitenland wilde kwam ze via een reclame-flyer in contact met Home Holiday en ervoer zij hoe verhuur ook veilig en zorgeloos kon. De toenmalige eigenaren vroegen Petra in 2014 of zij het beheer in Zandvoort  wilde overnemen . Dat heeft ze met enthousiasme gedaan en vanaf 2015 nam zij het bedrijf over.

Mede dankzij een verantwoord marketingbeleid, professionele klantenservice en aandacht voor kwaliteit/prijsverhouding slaagt Booklidays er in het aanbod van particuliere accommodaties op transparante-, betrouwbare- en rendabele wijze te verhuren. Niet alleen de verhuurders zijn erg tevreden, ook de huurders, met name Duitse toeristen komen regelmatig (soms jaren achtereen) terug.

Petra leert de huurders persoonlijk kennen, omdat ze persoonlijk in- en uitcheckt en gedurende het verblijf als contactpersoon goed op de hoogte blijft.   ‘Ik weet wie het zijn,waar ze verblijven, waar behoefte aan is.’ vertelt ze. Booklidays bereikt mede hierdoor en het persoonlijke contact huurders die zich correct gedragen en zich keurig aan de regels houden.

Verhuurders uit Zandvoort, maar ook uit de omgeving (bijvoorbeeld Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Noordwijk aan Zee) zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek waarbij samen gekeken wordt wat de behoefte is en welke servicepakket het beste daarbij aansluit.Wilt u ook op verantwoorde wijze uw woning of vakantie-accommodatie verhuren neem dan contact op:

TRANSPARANT en BETROUWBAAR verhuren, dat vindt Petra de belangrijkste doelstelling.

-Aantrekkelijk rendement

-Uw huis onze zorg

-Geen aanmeldkosten

-Inzicht in alle boekingen

-Professionele online presentatie accommodatie

Neem voor een afspraak contact op via telefoonnummer 06-13400507 of zend uw mailbericht naar [email protected]

Bezoek ook de WEBSITE BOOKLIDAYS

Hieronder afbeeldingen van de ontvangstruimte van Booklidays

 

 

Reacties