Gwen Kleinsteuber van speelgoedzaak Goed Speel Goed in Bloemendaal assisteert Sinterklaas!

Foto: Charles Duijff

Lieve kinderen, ouders , opa’s oma’s en iedereen die speelgoed heeft dat niet meer gebruikt wordt, maar nog wel in goede staat is!  Willen jullie dat speelgoed naar Goed Speel Goed in Bloemendaal brengen. Wij zorgen dat het meer dan heel goed terecht komt!

Gwen Kleinsteuber runt de speelgoedzaak Goed Speel Goed in het winkelcentrum van Bloemendaal, Bloemendaalseweg 29. Gwen: ‘Ik vind het heel verdrietig als ik zie dat ouders hun kinderen niet mee willen nemen de winkel in, omdat ze het zich niet kunnen permitteren een cadeautje te kopen. Bij mij zijn ze altijd welkom. Ook zonder iets te kopen, om bijvoorbeeld alleen maar te spelen! Maar ieder kind hoort van Sinterklaas een cadeautje te krijgen. Of alle kinderen niet… of alle kinderen wel!

Tot 1 november sta ik met open armen voor u klaar om het gebruikte speelgoed in ontvangst te nemen. Ik houd jullie op de hoogte en hoop veel foto’s te kunnen laten zien van stralende gezichtjes 🙏 De verzameling hieronder afgebeeld mocht ik al in ontvangst nemen…’ Samen met de Voedselbanken in- en rondom de grote steden wordt momenteel speelgoed, en worden knuffels, boeken en kleding ingezameld. Artikelen die schoon zijn en in goede staat verkeren uiteraard.

Het speelgoed gaat naar een centraal inzamelingspunt in Nederland, waar het wordt geselecteerd op leeftijd etc. Sinterklaas zorgt er met deze spullen vervolgens voor, dat óók kinderen die afhankelijk zijn van de Voedselbank op 5 december een knallende pakjesavond hebben!

En dat is nodig ook: liefst 1 op de 12 (!) kids in Nederland groeit op in armoede. Ruim dus je zolder en speelkamer op, en doe ook mee!

Toys and teddybears for kids that depend on the Food Bank

In a joint effort with the Dutch Voedselbank (a local org that hands out food to people in need) we gather toys, teddybears, clothes etc. for Sinterklaas to hand out to kids on the coming 5 December. So if you have an attic full of stuff that you would like to give away, please send us a message through below contact form!

Our toy drive is open until 1 november; after that day we’ll be sorting and selecting everything for the Voedselbank to pick it up.

On behalf of good ol’ Sinterklaas: many thanks.

Oh, and by all means: feel free to share this event! Visit our website (bezoek de website)

SINT INZAMELACTIE

Hieronder de gezellige- en ruim opgezette winkel in Bloemendaal

 

Cookieinstellingen