Uniek gratis Festival in Zijlpoort-kantine gemeente Haarlem

Foto: Vrijwilligerscentrale

De Gemeente Haarlem, de Vrijwilligers Centrale Haarlem, BUUV Haarlem en de Participatieraad Haarlem slaan de handen ineen en bedanken op woensdag 27 september alle vrijwilligers uit Haarlem en omstreken met het Uitblinker Festival!

Vrijwilligers in het zonnetje
In 2016 en 2017 hebben de vrijwilligers uit de regio weer veel mensen een steuntje in de rug gegeven en laten zien dat vrijwilligerswerk onmisbaar is in de samenleving. Om al deze vrijwilligers te bedanken wordt er groots uitgepakt. De eerder genoemde partijen geven een grandioos feest op woensdag 27 september in de Zijlpoort, aan de Gedempte Oude Gracht 2. Alle actieve vrijwilligers uit Haarlem en omstreken zijn uitgenodigd!

Uitblinker Festival
Het Uitblinker Festival is meer dan een feestje. De kantine van de Gemeente Haarlem wordt omgetoverd tot een heus festival terrein. Verschillende gebieden, randprogrammering en een hoofdpodium met diverse optredens zorgen voor een echte festival sfeer! Een avond vol muziek, activiteiten, eten en drinken! Daarnaast zullen er ook enkele verrassende elementen plaatsvinden.

Iedereen op de gastenlijst
Uitblinker Festival heeft geen tickets, maar wel (zoals bij elk festival) een gastenlijst. Het is belangrijk dat u zich per persoon aanmeld voor het festival. Door hieronder uw naam, e-mailadres en bij welke organisatie u vrijwilligerswerk doet door te geven wordt de gastenlijst samengesteld. Verdere informatie over het festival wordt de komende weken gegeven via de organisaties, per e-mail en een Facebook-event.

Ga naar de officiële website en meld u aan voor het Uitblinker Festival 2017: Aanmelden Uitblinker Festival

Cookieinstellingen