Bloemendaal: Vijfvoudig beste hockeyer ter wereld Jamie Dwyer is terug op ’t Kopje

Foto:

Bron NH Nieuws: BLOEMENDAAL – Vijfvoudig beste hockeyer ter wereld Jamie Dwyer is terug op ’t Kopje. Hij is inmiddels 38 jaar oud, maar voor Bloemendaal-trainer Michel van den Heuvel is dat niet te oud. “Hij is voor een 38-jarige gewoon echt topfit. Je ziet dat hij heel veel kan goedmaken met zijn atletisch vermogen”, aldus de trainer van Bloemendaal.

In 2010 werd Bloemendaal voor het laatst landskampioen. Dwyer maakte toen in de allesbeslissende wedstrijd de winnende strafbal. “Het is heel bijzonder dat ik de winnende maakte”, aldus Dwyer.

Zeven jaar geleden werden de Noord-Hollanders voor het laatst landskampioen. Teun de Nooijer zat toen ook in het team van Bloemendaal. “Het is zo’n mooie periode geweest. Wij werden toen vijf keer op rij kampioen. Ik kijk daar nog altijd met zo’n goed gevoel op terug”, aldus De Nooijer.

Hoe Jamie Dwyer zijn toekomst ziet weet hij nog niet precies: “Ik heb geen idee, ik wist vijf weken geleden pas dat ik hier heen zou komen. Maar ik sta open voor alle mogelijkheden.”

Cookieinstellingen