Weekend 4 en 5 februari 2017 wordt TOP in het Dorpshuis van Vogelenzang

Foto: Charles Duijff

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari zal het Dorpshuis ‘bol staan’ van beeld en geluid. Er is ondermeer een unieke- en nostalgische fotoverzameling te zien en er is live muziek ! Daar moet je gewoon bij zijn!

Zaterdag 4 februari 2017 is er de fototentoonstelling van Tom Schoemaker. Hij maakte vele foto’s van muziekensembles door de jaren heen, o.a. op jazzgebied. Daar zitten foto’s bij van vele jaren geleden zo liet ik me informeren. Misschien staat u er wel op met uw eerste liefde…. Voordat zijn foto’s naar een museum gaan worden zij tentoongesteld in het Dorpshuis te Vogelenzang. Daar is een ruime- en gratis parkeergelegenheid.

Zaterdagmiddag 4 februari 2017 treedt het Spaarne Jazz Kwartet op van 15.00 uur tot 17.00 uur. U kunt de fotoverzameling dus swingend gaan bekijken.
Zondag 5 februari wordt een hele belangrijke- en speciale dag voor het Dorpshuis. Op deze dag willen fans van deze prachtige locatie tijdens een benefiet optreden van de Big Band van Kunst na Arbeid (KNA) uit Bennebroek geld inzamelen voor verbeteringen aan het Dorpshuis.
De opbrengst van dit benefietoptreden zal aangewend worden voor:
1. Verbeteringen aan de entrees van de hoofdingang en van de Kerkuil (onze “bruine kroeg”)
2. Terrasinrichtingen bij de Kerkuil en het terras bij de foyer
Deze voorzieningen maken onderdeel uit om de exploitatiemogelijkheden van het Dorpshuis uit te breiden.

Het bestuur ziet uw komst met belangstelling tegemoet en hoopt op uw steun om onze doelstellingen te realiseren.

Een vriendelijke groet van het bestuur van Dorpshuis Vogelenzang

Website links:

Facebook Dorpshuis

Website Dorpshuis Vogelenzang

Cookieinstellingen