Haarlemse kunstroute dag twee opnieuw zonnig en in alle opzichten ‘uit de kunst!’

Foto:

Zondag 7 april 2024 konden kunstliefhebbers opnieuw genieten van de jaarlijkse kunstroute ‘Over de brug en terug’. Rondje Bakenes en Spaarne Kunstroute gingen dit jaar samen in een  route verbonden door de Melkbrug.

Tekst en foto’s Charles Duijff

Zaterdag 6 april 2024 om 11:00 uur was de opening op de Melkbrug (zie artikel onderaan). Zondag openden velen hun hart voor de meest uiteenlopende kunstvormen als schilderen, beeldhouwen, muziek, handwerk, ‘you name it’  Met John van der Wal (Youtube 023TVonline) en met Willem Brand (Hofjeskrant) bezochten we enkele locaties.

Hieronder een impressie daarvan..

Caroline van Diest maakt prachtige Mexicaanse doodshoofden. Het klinkt sinister, maak ik liet me vertellen dat op 2 en 3 november in Mexico de dood juist kleurrijk wordt uitgebeeld. Je kunt het vergelijken met de beleving van het Nederlandse ‘Aller ~Zielen’Kunstwerk van Chiel Braat is bij velen al zeer bekend.We ontmoetten bovendien een dame met niet alleen betoverend kunstwerk, maar bovendien een vriendelijke- en betoverende glimlach…….Ragna HesOok une grande dame Dini Riga die zich creatief liet inspireren door Einstein…..Alsmede Myrthe Smith die ons het ‘geheim van de Smith liet bewonderen…….beeldhouwwerk en schilderkunstMeer betoverend ambachtelijk werk van  Anneke van de Wal

Binnenkort een filmpje over de tweede Kunstroute-dag 2024

KLIK HIER voor alle foto’s Kunstroute 2024 dag twee

Opening Kunstroute “Over de brug en terug”

—-

Cookieinstellingen