Michel Rog officieel geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Bloemendaal

04 okt , 19:10 Nieuws
gemeentehuisinstalatie burgemeester michel rog kl 31
Cor van Iperen
Donderdasgavond is Michel Rog officieel geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Bloemendaal. Dit vond plaats tijdens een buitengewone raadsvergadering in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland, beëdigde de heer Rog in het bijzijn van familie, vrienden, inwoners en andere belangstellenden.
Foto's Cor van Iperen
Bron gemeente:
Na het officieel openen van de openbare buitengewone raadsvergadering nam de commissaris van de Koning, Arthur van Dijk het woord. Hij sprak de heer Rog toe en ging over tot de beëdiging. 
‘Michel Rog is een politicus die met open vizier voor zijn keuzes staat. Samen met alle inwoners kijk ik uit naar wat hij met zijn leiderschap voor Bloemendaal kan betekenen’, aldus de commissaris.
Hieronder o.a. wnd burgemeester Ankie Broekers-Knol (R) kort nadat ze het ambtsketen had omgehangen. Vooraan L de Commissaris van de Koning
De heer Wienen, burgemeester van Haarlem, heette Michel Rog welkom namens de kring van burgemeesters. Ook spraken kinderburgemeester Noortje van der Peet, voorzitter van de vertrouwenscommissie de heer Harder, en nestor van de raad de heer Heukels, de heer Rog toe waarna werd overgegaan tot de overdracht van de ambtsketen en de voorzittershamer aan de heer Rog. 
De heer Rog nam als laatste het woord en gaf aan het een groot voorrecht te vinden en heeft veel zin om aan de slag te gaan. ‘Ik wil er zijn voor alle inwoners, ondernemers, verenigingen en vrijwilligers in Bloemendaal. Bij lief en leed en gewoon door het jaar heen. En nadrukkelijk wil ik er ook zijn voor de mensen en organisaties voor wie de weg naar het gemeentehuis minder vanzelfsprekend is. Nodig mij uit, ik wil u graag ontmoeten.’
KLIK HIER voor alle foto's van Cor van Iperen
gemeentehuisinstalatie burgemeester michel rog kl33